PIZZERIA MILANO OPENDE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 903 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Milano Opende. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 22:40 Vooropgesteld het eten was goed, daarentegen was de bezorgtijd echt enorm beroerd. We hebben het eten (10 pizza’s en wat pasta’s) om 1830 besteld en ontvingen dit pas na 2100 (+2 uur!?) Al met al uitermate beroerd
19 mei 2024 om 21:19 Besteld voor 19.15. Na een uur gebeld en werd verteld dat hij in de oven zat. Enorm laat dus.. na bijna 1,5 uur eindelijk eten..
19 mei 2024 om 21:11 Ik had voor 18:45 besteld en we hebben 19:40 gebeld waar het bleef. Toen werd verteld met een half uur is het er. 20:30 nog steeds niks, weer gebeld. Iets voor 21:00 kwam het nog eens. Slechte service.
19 mei 2024 om 20:09 Meer dan twee uur wachten en nog steeds is het niet bezorgd
19 mei 2024 om 20:09 3uur gewacht op bestelling 20 over 5 besteld 8 uur bezorgd
18 mei 2024 om 22:42 Heerlijke pizza zoals altijd en netjes op het aangegeven tijdstip bezorgd.
9 mei 2024 om 21:52 Om 18.30 besteld om zo snel mogelijk te laten bezorgen. Pas om 21.15 gekregen. Tussendoor een keer gebeld door Milano dat het langer duurde (19.45!), circa een half uur. Na drie kwartier weer gebeld, zit nu in de oven (20.33). Erg jammer
27 apr 2024 om 21:14 Bestelling via thuisbezorgd is duurder dan bij de zaak zelf, dus niet bestellen via thuisbezorgd.
26 apr 2024 om 20:07 Eten was zeer goed bezorgen wat aan de lange kant
24 apr 2024 om 18:42 Pizza was heerlijk
21 apr 2024 om 22:05 Heerlijk gegeten en veel eerder bezorgd dan verwacht
19 apr 2024 om 21:55 Altijd goed maar dez keer niet goed. Wij kregen blikje red bull en op de bon stond een pizza. Deze hadden wij niet besteld. Maar wel de schotel die we besteld hadden gekregen helaas geen knoflooksaus. En anders hebben we 4 x kebab en nu maar 2. Enfin